zaterdag 19 april 2014

Paasmuffins!

Het muffinrecept uit het boek 'lekker eten met een voedselgevoeligheid'. www.larisse.nl
De boter en suiker in de pan. 
Water toevoegen en verwarmen tot het gesmolten is. 
Dit keer heb ik zowaar gewacht tot het daadwerkelijk afgekoeld is. Meestal heb ik daar het geduld niet voor.

Dan de overige ingrediĆ«nten afwegen (bloem en bakpoeder). Dit ging hier even snel waardoor ik deze stap niet vast heb gelegd op een foto.
De volgende stap is het vloeibare boter-suiker-mengsel toevoegen en roeren maar.
Net voor het in de cakevormpjes ging hebben we er nog wat confetti (van dr. Oetker) aan toegevoegd als probeersel. Je krijgt er leuke kleurtjes van door je cake.
Half uurtje in een voor verwarmde oven.
En ja hoor daar zijn de alternatieve paaseieren!
Natuurlijk nog even wat versiersels erop. Gedaan met dr. Oetker stiften en glitters en lente versiersels van de Xenos.
Fijne Paasdagen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten