maandag 25 augustus 2014

Quiche zonder ei.

Spinazie stond op het menu. Maar eigenlijk geen zin in gewone spinazie. Wat zullen we er eens van maken. 

- paar plakjes bladerdeeg. 
- aardappelschijfjes even kort gekookt. 
- Spekjes met ui uit bakken. Hierbij de ontdooide spinazie toevoegen en kruiden naar eigen smaak. 
Een springvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Prik met een vork een aantal gaatjes op de bladerdeeg plakjes op de bodem. 
- Verdeel de aardappelplakjes over de bodem. 
- Laat het spinaziemengsel uitlekken en verdeel dit over de aardappelen. 
- Plaats hier overheen een laagje soyaroom. 
- Rol een bladerdeeg plakje iets uit en maak hier kleine streepjes van en verdeel over de taart. 
- De taart volgens de verpakking op het bladerdeeg afbakken. 
Eet smakelijk! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten