zondag 15 maart 2015

pizzarol zonder melk!

Pizza bij de meeste mensen is dat een 'makkelijk-zonder-koken-moment' waarbij de pizza uit de vriezer in de oven wordt geschoven. Helaas is dat wanneer je een melk allergie hebt minder makkelijk. Er zijn bodems met alleen tomatensaus erop welke je zelf kan versieren. Maar zorgen dat hij niet droog wordt blijft toch lastiger zonder kaas. 
Hier hebben we eens iets uitgeprobeerd wat erg goed in de smaak viel. 
Namelijk de pizzarol. 


Men neme een pizzadeeg bodem (in koelvak supermarkt) maar je kan het natuurlijk ook zelf maken. Wij gingen dit keer voor makkelijk. 
Omdat we even een fase zonder tomaat deden belegden we hem met sojaroom, kruiden (italiaans, zout en peper) en hierop tonijn, mais, kleine stukjes (kort gekookte) broccoli en een beetje strooikaas van Wilmersburger
Rol het deeg op en druk de uiteindes goed dicht. Strooi er nog wat Wilmersburger overheen.
Dan volgens gebruiksaanwijzing pizzadeeg in de oven.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten